Ik Hou van Holland Limited Edition
Eetcafé Ons Noabershoes

Organisator

Eetcafé Ons Noabershoes
Email
info@onsnoabershoes.com

Locatie

Eetcafé Ons Noabershoes
Scheidingsweg 20, 9566 PL, Veelerveen

Next Event

Datum

08 feb 2020
Expired!

Tijd

8:00 pm

Kosten

€20,- per team

Ik Hou van Holland

Dit wil je zeker niet missen!! Een hilarische spelavond vol humor, spanning en ouderwetse Hollandse gezelligheid. 

Ik Hou van Holland Limited Edition is ook echt een limited edition. Er zijn slechts een beperkt aantal teamplaatsen beschikbaar en het evenement wordt geheel custom-made door ons eigen team georganiseerd (je hebt het dus nog nooit zo gespeeld 😉 ).

Meer informatie over alle spelrondes ontvangen alle ingeschreven teams in de eerste week van februari. Spannend!!!

Jouw team voor Ik Hou van Holland mag uit 4 of 5 personen bestaan. We vragen bij inschrijving om alle namen van je teamleden, jullie teamnaam en de naam van jullie mascotte om het eindspel te kunnen maken. Vul de namen dus goed in en geef eventuele wijzigingen tijdig aan ons door. Vanaf nu kun je jouw team voor €20,- per team inschrijven. De inschrijving sluit op 1 februari of zodra alle teamplaatsen vergeven zijn. 

Je kunt je nu inschrijven!

Omdat het een heel bijzondere editie van Ik Hou van Holland gaat worden sluit de inschrijving op 1 Februari of zodra het maximum aantal teams is bereikt. Zorg er voor dat je jouw team voor die tijd inschrijft! Inschrijven kan eenvoudig, veilig en snel via onderstaand formulier. De kosten zijn €20,- per team en ieder team mag uit 4 of 5 personen bestaan.

Schrijf je team nu in!

Totaal: € -