Popquiz Ons Noabershoes
Eetcafé Ons Noabershoes

Organisator

Eetcafé Ons Noabershoes
Email
info@onsnoabershoes.com

Other Organizers

Popquiz Marathon
Popquiz Marathon

Locatie

Eetcafé Ons Noabershoes
Scheidingsweg 20, 9566 PL, Veelerveen

Next Event

Datum

29 mei 2019

Tijd

7:30 pm

Kosten

€5,- per team

PopQuiz Ons Noabershoes

Hebben jij en je familieleden, vrienden, collega’s en/of kennissen zin om op de avond voor Hemelvaartsdag iets leuks te doen? Dan is de eerste editie van Popquiz Ons Noabershoes wellicht een leuk idee.

De popquiz is leuk voor iedereen, ook wanneer je niet tot de selecte groep ‘muziek-nerds’ behoort. Geen moeilijke vragen over de b-kant van de derde single van The Beatles of hele rondes gevuld met obscure progressieve rock, maar veel hits van toen en nu in fragmenten met een hoog meezinggehalte.

Aanmelden PopQuiz

Mis deze kans niet en zorg dat jullie erbij zijn! Bedenk een leuke teamnaam en naam voor jullie mascotte en schrijf jullie team meteen in. Vol is echt vol!

Prijs

Voor €5,- (exclusief drankjes en versnaperingen) zijn jij en je teamleden al van de partij. Bestaat je team uit 5 personen? Dan betaal je per persoon dus maar één euro om aan de quiz deel te nemen. Reserveer tijdig een plek voor je team, want vol is vol.

PopQuiz

De popquiz is echt voor iedereen bedoeld! De verschillende rondes bevatten veel hits van toen en nu. Iedereen die regelmatig radio luistert zal op zijn minst in staat zijn om 75% van de nummers te herkennen en/of mee te kunnen zingen.

Team

Je speelt de quiz in teamverband. Een team mag uit minimaal twee en maximaal vijf personen bestaan. Samen weet je veel meer dan alleen. Zeker als je team gevarieerd is opgebouwd zul je daar veel voordeel uit kunnen halen.

Oefenquiz

Kom alvast in de stemming en ga aan de slag met een oefenquiz. Tijdens het oefenen raak je alvast vertrouwd met de opzet van de popquiz en haal je ook nog eens je kennis op. Raak niet in paniek wanneer blijkt dat je niet veel antwoorden weet. Straks in teamverband gaat dat echt vele malen beter. En zodra je ook nog eens regelmatig een oefenquiz hebt gespeeld zul je merken dat je meer weet dan je denkt.

Schrijf de naam van de band/artiest EN de titel van het nummer dat je hoort op.

Alle fragmenten in onderstaande oefenquiz die je hoort zijn nooit verder dan de 5e plaats in de Nederlandse Top 40 gekomen.

Nog 5 weken

Nog 6 weken

Alle fragmenten in onderstaande oefenquiz die je hoort zijn nooit verder dan de 6e plaats in de Nederlandse Top 40 gekomen.

Nog 7 weken

Alle fragmenten in onderstaande oefenquiz die je hoort zijn nooit verder dan de 7e plaats in de Nederlandse Top 40 gekomen.

Nog 8 weken

Alle fragmenten in onderstaande oefenquiz die je hoort zijn nooit verder dan de 8e plaats in de Nederlandse Top 40 gekomen.

Nog 9 weken

Alle fragmenten in onderstaande oefenquiz die je hoort zijn nooit verder dan de 9e plaats in de Nederlandse Top 40 gekomen.

Antwoorden Oefenquiz

Popquiz Ons Noabershoes