Schipper & Bemanning
Eetcafé Ons Noabershoes

Organisator

Eetcafé Ons Noabershoes
Email
info@onsnoabershoes.com

Locatie

Eetcafé Ons Noabershoes
Scheidingsweg 20, 9566 PL, Veelerveen

Next Event

Datum

19 okt 2019

Kosten

meer informatie volgt binnenkort

Schipper & Bemanning

Niemand minder dan Kees Schipper en Bert Heerink zullen samen met de band Schipper & Bemanning een concert in Ons Noabershoes geven waar nog lang over nagesproken zal gaan worden.

Alvast een voorproefje...

Achtergrondinformatie Schipper & Bemanning

STEAMROLLIN’ BLUESROCKBAND

Schipper en Bemanning is een bluesrockband rondom zanger/gitarist Kees Schipper.

Al meer dan 53 jaar (!) onderweg herstartte de van origine Zeeuwse muzikant in 2014 zijn in de jaren negentig ter ziele gegane band 

Schipper & Bemanning.

De band tourt alweer enkele jaren met veel succes in Duitsland en is ook volgend jaar op diverse bekende Duitse festivals geboekt waaronder het bluesrockfestival Altzella in Nossen onder de rook van Dresden.

Schipper & Bemanning staat garant voor een stevige pot bluesrock van de bovenste plank! 

Onlangs bracht S&B een nieuwe CD uit onder de naam 

“Still rollin’ with the times”(en dat doen ze anno 2019 meer dan ooit!)

Qua invloeden/stijl soms herinnerend aan de Engelse bands uit de jaren zeventig: The Free, Fleetwood Mac, Led Zeppelin, maar ook richting “modern bluesrock” á la Joe Bonamassa, én zelfs met invloeden uit de jaren 30 van de vorige eeuw (Robert Johnson).

Kees weet zich meer dan ondersteund door een topdrummer en een topbassist. Soms schuift ook Co Vergouwen, toptoetsenist aan.

Kees Schipper  – vocals/guitars

Mark Eshuis drums

Carel de Neve – bass-guitars

Achtergrondinformatie Bert Heerink

De meeste mensen zullen Bert Heerink kennen van zijn tijd als leadzanger in de zeer succesvolle rockband Vandenberg of herkennen zijn stem uit één van de vele herkenbare reclamespots op televisie. Daarnaast heeft hij echter een breed repertoire aan nummers opgebouwd (in diverse bands, solo en gelegenheidsformaties) en heeft hij met tal van bekende artiesten en songwriters samengewerkt. Zijn biografie kun je hier lezen.