Feesten Partijen Eetcafe Ons Noabershoes

Feesten en Partijen

Genieten op uw eigen manier

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid en is het tijd om een feestje te geven? Leuk! Wij helpen u graag met (een deel) van de organisatie en catering.

Bij ons staan uw wensen altijd centraal. Om die reden hebben we geen standaard prijslijst of services. Wij komen graag met u in gesprek om uw wensen, budget en bijzonderheden in kaart te brengen en zo één of meer op maat gemaakte offerte(s) voor u klaar te maken.

Wij zetten net even dat extra stapje om uw feest werkelijk persoonlijk te maken en zorgen ervoor dat het altijd geheel in uw eigen stijl is aangekleed.

Tijd voor een feestje?

Met wie vier jij feest?

Grote of kleine gezelschappen. Of het nu gaat om een klein kinderfeestje, een bruiloft met 150 gasten, of iets er tussenin qua grootte van het gezelschap. Jij en je gasten zijn altijd welkom!

Hoe groot is jouw gezelschap?

We beschikken over meerdere zalen/ruimtes, dus is er vast ook een perfecte oplossing voor jouw gezelschap.
Meer informatie

Live muziek, een DJ of gewoon een leuke afspeellijst?

Het is jouw feest dus jij mag het zeggen. Het kan in ieder geval allemaal bij ons.

Geen feest zonder muziek

Een volledige band live op een podium, een professionele DJ, een karaoke-set of liever gewoon leuke muziek op de achtergrond? Zeg het ons maar.
Meer informatie

Waar vier jij feest?

Ben je op zoek naar een locatie voor je feest of wil je graag hulp bij de catering en/of organisatie van jouw feest bij je thuis? Wij helpen je in beide gevallen graag verder!

Bij ons of liever elders op locatie?

We verwelkomen jou en je gasten graag hier natuurlijk, maar we brengen ook net zo lief het feest of de catering naar jouw locatie toe.
Meer informatie

Wat heb jij te vieren?

Een gezellig kinderfeestje, je bruiloft, een verjaardagsfeest, een familiedag, een themafeest van je bedrijf? Wat de reden ook is, we denken graag met je mee.

Wat vier jij?

We hebben ruime ervaring met het organiseren van o.a. unieke kinderfeesten, onvergetelijke bruiloften, gezellige familiedagen of memorabele bedrijfsfeesten. Ook voor themafeesten, op maat gemaakte quizzen of spelavonden kunt u bij ons terecht.
Meer informatie

'Chique en luxe' of 'Eenvoudig en lekker'?

In overleg is (bijna) alles mogelijk. We verwennen jou en je gasten dan ook graag in een stijl die bij jouw feest past.

Chique, Stoer, Eenvoudig, Luxe, wat is jouw stijl?

Hoe ziet jouw feest er uit? Hul jij je gasten in luxe of laat jij de eenvoud voor zichzelf spreken? We passen de decoratie, hapjes, drankjes en het menu graag aan jouw stijl aan.
Meer informatie

Met welk budget werk jij?

Vertel ons je wensen en je budget en we gaan met alle liefde voor je aan de slag. We zorgen ervoor dat je altijd binnen je budget blijft zodat je feest ook achteraf nog leuk blijft.

Werk jij met een (strak) budget?

Vraag ons om met je mee te denken! Wij zorgen voor opties die perfect aansluiten bij jouw budget, hoe groot of klein dat budget ook is doet niet ter zake.
Meer informatie

Persoonlijk

We zijn bijzonder trots op onze persoonlijke aanpak. Deze unieke manier van werken merkt u al vanaf het eerste gesprek waarin altijd een vers kopje koffie of thee voor u gezet wordt en waarin we vooral veel luisteren naar uw wensen.

Geen mens is gelijk en waarom zou een menu, feest of locatie dan altijd gelijk moeten zijn? Wij doen het anders en denken graag met u mee om uw gasten op onvergetelijke herinneringen te trakteren na afloop van uw feest.

Uw feest, onze passie

We stellen alles in het werk om van uw feest een geslaagd evenement te maken. Onze passie proeft u in onze gerechten, ervaart u als gastvrijheid en ziet u terug in de aankleding en persoonlijke zorg.

Catering

Wilt u slechts een deel van de catering uit handen geven? Dat kan! We ontzorgen u graag en komen alles op een in overleg met u gekozen tijdstip brengen en halen.

Arrangementen

Bent u op zoek naar een manier om een activiteit te combineren met een overheerlijk diner, lopend buffet of feest? Dat kan! We helpen u graag met het samenstellen van uw arrangement. Wandelen, pubquiz, spelshow, lasergame, bloemschikken en vele andere opties. Neem gerust contact met ons op om!

nieuws ons noabershoes