Social Media

De standhouders zijn er klaar voor... komt u ook gezellig even snuffelen op de winterfair?? ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

Eetcafé Ons Noabershoes
View on Facebook

Op kerstavond (24 december) kunt u voor €15,- per persoon genieten van een overheerlijk kerstdiner met live muziek van Wout Van der Lei. Reserveren is noodzakelijk. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Eetcafé Ons Noabershoes
View on Facebook

Maak en/of verkoop jij leuke producten of kunst? Reserveer dan snel GRATIS een standplaats voor de Winterfair 2018 Ons Noabershoes ... See MoreSee Less

View on Facebook

Was jij bij het optreden van Ralph de Jongh afgelopen zaterdag en had je nog graag een cd mee naar huis willen nemen? Je kunt hem alsnog bestellen op: ralphdejongh.com/shop/ ... See MoreSee Less

View on Facebook
View on Facebook
View on Facebook

Wat een sfeer... en wat een artiest! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Nieuws

Winterfair 2018 | 15 december

Special Edition PUBQUIZ | 26 januari

Pubquiz Ons Noabershoes

Noteer het maar alvast in de agenda en begin met het samenstellen van jouw ultieme quiz-team! Binnenkort meer informatie over deze speciale editie van de Pubquiz!

Uitverkocht | Ralph de Jongh

Ticket Ralph de Jongh Eetcafe Ons Noabershoes

Wegens annuleringen zijn er nog acht kaartjes voor het optreden van Ralph de Jongh vrijgekomen. Verder is dit unieke concert volledig UITVERKOCHT.

Ralph werd in 2004 door niemand minder dan blueslegende Harry Muskee. Hij nam Ralph de Jongh mee op tournee als voorprogramma van band Cuby & The Blizzards.

01/10 | Nieuwe Menukaart

menukaart vernieuwenMet trots presenteren wij met ingang van 01 oktober onze nieuwe menukaart!

Glaskunst op komst

Binnen onze zoektocht naar het aanbrengen van meer sfeer en beleving in en om het eetcafé en dorpshuis, stond onder andere andere barverlichting hoog op ons wensenlijstje. 

Als je na het bekijken van honderden soorten lampen in diverse winkels en op internet niet dat kunt vinden wat je zoekt… tja, dan is het tijd op iets op maat te laten maken.

Anneke Weesjes uit Onstwedde is expert in het spelen met licht en lichtinval en het werken met glas. Samen met haar ontwierpen we prachtige lampen waarvan je hiernaast het eerste resultaat ziet.

Eerste lamp voor eetcafé is klaar!

Meer informatie over de unieke en dynamische samenwerking met Anneke lees je hier.

Iedere minuut telt!!!

reanimatiecursus

Leer ook reanimeren

Bij een hartstilstand telt iedere minuut! Hoe meer mensen er zijn die kunnen reanimeren, hoe groter de kans is dat een slachtoffer tijdig geholpen kan worden.

Buiten bij de ingang van het dorpshuis Ons Noabershoes hangt een AED. Weet jij hoe je hem moet gebruiken???

Voor slechts €35,= leer jij dit gewoon in je eigen buurthuis. Je ontvangt daarna het officiële certificaat en kunt je, als je wilt, aanmelden als burgerhulpverlener bij de Hartstichting. Lees meer informatie over reanimatie en burgerhulpverlening op de website van de Hartstichting.

De cursus wordt verzorgt door Ruud Boven van “Boven reanimatie training en advies”. Wil jij graag meedoen aan een cursus in je eigen dorpshuis? Stuur dan direct een mailtje en maak je belangstelling kenbaar. De cursus duurt 4 uur en je gaat daarbij veel in de praktijk aan het werk.

Contactloos betalen

Betalen kunnen we natuurlijk nooit leuker maken, maar makkelijker hebben we het wel voor jullie gemaakt!

Vanaf nu kun je in het eetcafé ook eenvoudig en veilig via PIN afrekenen of zelfs contactloos betalen.