Nieuws

HØKSONS | Knapp'n in Kneipe

Høksons Ons Noabershoes Coming After Corona

Nieuwe datum

Gezien de nieuwe maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om de afsluiting van de theatertour Knapp’n in Kneipe van de Høksons te verzetten naar een andere datum.

Zodra er meer duidelijkheid is over de ontwikkelingen rondom het virus en de duur van de maatregelen leggen wij onze agenda zo spoedig mogelijk naast die van de Høksons om een nieuwe datum in te plannen.

Heb jij al kaartjes gekocht?

Leuk! Dan kijk jij, net als wij doen, waarschijnlijk al weken uit naar dit pure Veenkoloniale rock&roll feest. Het goede nieuws is dat jouw ticket natuurlijk geldig blijft en jij dus verzekerd bent van een geldig toegangsbewijs voor het concert op de nieuwe datum. Kun jij niet op die datum? Dan krijg je natuurlijk je geld gewoon terug gestort. 

Wij zenden deze week iedereen die een ticket gekocht heeft per mail een persoonlijk bericht waarin we alles nog eens duidelijk op een rijtje zetten en je precies kunt lezen hoe alles in zijn werk gaat.

We vinden het jammer dat we nog even moeten wachten voordat we kunnen Knapp’n in Veelerveen, maar … wat in het vat zit verzuurt niet… Of terwijl… binnenkort gaan we alsnog As ’n Malle!!!

Wij brengen het feest ook bij u thuis!

U kunt natuurijk uw feest of partij bij ons komen vieren, maar wist u dat wij volledige overheerlijke buffetten ook bij u op locatie komen bezorgen? Of het nu gaat om een echt Hollands stamppotbuffet, een gezellig tapas-buffet of een speciaal voor u op maat gemaakt buffet. Wij zorgen er met liefde voor. Neem voor meer informatie en mogelijkheden gerust contact met ons op.

nieuws ons noabershoes

Social Media

Impressie Trio Ralph de Jongh & Ewa Pepper | 06 juli 2019

Fotograaf Dethmer Kupers van DEQ-IT heeft een prachtige collage gemaakt van dit unieke optreden.

Waist doe 't?

Win €100,- of meer

Het nieuwe seizoen barst van de nieuwe uitdagingen en activiteiten. Één daarvan is onze nieuwe maandelijkse quiz ‘Waist doe ‘t???’. Het vervolg op de Zoaterdoagse Weddenschap.

Impressie Schipper & Bemanning met Bert Hering | 19 oktober 2019

Fotograaf Dethmer Kupers van DEQ-IT heeft een prachtige collage gemaakt van dit unieke optreden.

Primeur tijdens uitzending Groningen 1