Social Media

Update: Ons vaste telefoonnummer is door de medewerkers van KPN doorgeschakeld naar een mobiel nummer. Hierdoor zijn wij in ieder geval bereikbaar voor telefonische bestellingen en/of vragen zolang de storing nog duurt.

Helaas kampen wij vanaf zaterdagavond al met een storing. Hierdoor kunt u zowel het eetcafé als het dorpshuis niet telefonisch bereiken! De monteurs werken hard aan een oplossing. Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens in #OnsNoabershoes
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

Eetcafé Ons Noabershoes
View on Facebook

1 week ago

Eetcafé Ons Noabershoes
View on Facebook

Ben jij er zaterdag ook bij? Dan is hier alvast een voorproefje van de nieuwe cd van De Troebadoers! Maakt dit nummer je nieuwsgierig naar meer? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Reserveer snel die van jouw en mis de eerste try-out van de nieuwe theatertour niet! De Troebadoers Concert www.youtube.com/watch?v=dooHMlkI7fA&feature=youtu.beTekst: Alex Vissering, Edwin Jongedijk, Jan Henk de Groot Meziek: Jan Henk de Groot Produksie: De Troebadoers Mix: Bauke van der Laaken in Studio Spitsbergen... ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Eetcafé Ons Noabershoes

De 4 wandlampjes voor Eetcafé Ons Noabershoes staan in de startblokken! ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Eetcafé Ons Noabershoes

Wij willen alle teams die deel hebben genomen heel hartelijk bedanken voor een onvergetelijke en gezellige avond. Wij hebben genoten van jullie inzet, strijdlust, humor, zelfspot, krakende hersenen en creativiteit! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Gefeliciteerd Team #BeUniquehorns!!! Jullie namen voor de eerste keer deel aan de pubquiz en gingen er meteen met de winst vandoor.
De prijs voor de meest creatieve teamnaam en/of uitdossing is gewonnen door team #PerConsumptieWijzer. Zij misten waarschijnlijk nog een klein aantal consumpties op deze gezellige avond, anders hadden ze wellicht ook de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen 😉
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Eetcafé Ons Noabershoes

De Troebadoers zijn op zoek naar de lekkerste appeltaart. Neem jouw zelfgemaakte appeltaart mee naar het De Troebadoers Concert in Veelerveen en lever hem voor de show in bij het speciale inleverpunt bij de ingang van de zaal. De mannen nemen live op het podium de proef op de som!

De Troebadoers
Dat sporten van ons is niet zonder reden, want we gaan iets leuks doen tijdens onze theatershows. Wie bakt de lekkerste appeltaart van Groningen en omstreken? Lever tijdens de tour je eigen gemaakte appeltaart in bie ons appeltoarde inleverpunt en win een uniek thuisconcert! Doe je mee?
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Eetcafé Ons Noabershoes

Zoek je nog kaarten voor de theatertour van De Troebadoers? Reserveer dan snel voor de eerste try-out in Ons Noabershoes in Veelerveen De Troebadoers Concert

De Troebadoers
Moi, op dizze zundagmörn! We laten graag weer een nieuw liedje horen. Nog één week en dan gaat onze nije single in première bie RTV Noord - Café Martini! Oh mensen, wat ‘n sensoatie...
En vergeet ook niet je kaartjes voor de theatertour te bestellen, er zijn nog maar een paar!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nieuws

01/10 | Nieuwe Menukaart

menukaart vernieuwenMet trots presenteren wij met ingang van 01 oktober onze nieuwe menukaart!

Aankondiging Concert | Ralph de Jongh

Ralph de Jongh Eetcafe Ons Noabershoes

Hoera! We mogen het bekend maken. Met trots vertellen we jullie dat niemand minder dan Ralph de Jongh op 24 november in ons eetcafé komt optreden! Ralph werd in 2004 door niemand minder dan blueslegende Harry Muskee. Hij nam Ralph de Jongh mee op tournee als voorprogramma van band Cuby & The Blizzards.

PubQuiz - 29 september

PubQuiz Ons Noabershoes

Houd jij wel van een avond vol humor, gezelligheid en krakende hersenen? Vorm dan snel een team van minimaal 2 en maximaal 5 personen en geef je op voor de originele Mr. Bright’s PubQuiz in Ons Noabershoes. Wees er snel bij want er kunnen maar een beperkt aantal teams meedoen!

Glaskunst op komst

Binnen onze zoektocht naar het aanbrengen van meer sfeer en beleving in en om het eetcafé en dorpshuis, stond onder andere andere barverlichting hoog op ons wensenlijstje. 

Als je na het bekijken van honderden soorten lampen in diverse winkels en op internet niet dat kunt vinden wat je zoekt… tja, dan is het tijd op iets op maat te laten maken.

Anneke Weesjes uit Onstwedde is expert in het spelen met licht en lichtinval en het werken met glas. Samen met haar ontwierpen we prachtige lampen waarvan je hiernaast het eerste resultaat ziet.

Eerste lamp voor eetcafé is klaar!

Meer informatie over de unieke en dynamische samenwerking met Anneke lees je hier.

Iedere minuut telt!!!

reanimatiecursus

Leer ook reanimeren

Bij een hartstilstand telt iedere minuut! Hoe meer mensen er zijn die kunnen reanimeren, hoe groter de kans is dat een slachtoffer tijdig geholpen kan worden.

Buiten bij de ingang van het dorpshuis Ons Noabershoes hangt een AED. Weet jij hoe je hem moet gebruiken???

Voor slechts €35,= leer jij dit gewoon in je eigen buurthuis. Je ontvangt daarna het officiële certificaat en kunt je, als je wilt, aanmelden als burgerhulpverlener bij de Hartstichting. Lees meer informatie over reanimatie en burgerhulpverlening op de website van de Hartstichting.

De cursus wordt verzorgt door Ruud Boven van “Boven reanimatie training en advies”. Wil jij graag meedoen aan een cursus in je eigen dorpshuis? Stuur dan direct een mailtje en maak je belangstelling kenbaar. De cursus duurt 4 uur en je gaat daarbij veel in de praktijk aan het werk.

Contactloos betalen

Betalen kunnen we natuurlijk nooit leuker maken, maar makkelijker hebben we het wel voor jullie gemaakt!

Vanaf nu kun je in het eetcafé ook eenvoudig en veilig via PIN afrekenen of zelfs contactloos betalen.