Nu in de voorverkoop:

Impressie Trio Ralph de Jongh & Ewa Pepper | 06 juli 2019

Primeur tijdens uitzending Groningen 1

Coming soon

Waist doe 't???

Het nieuwe seizoen barst van de nieuwe uitdagingen en activiteiten. Één daarvan is onze nieuwe maandelijkse quiz ‘Waist doe ‘t???’. Het vervolg op de Zoaterdoagse Weddenschap.

Meer informatie over de prijzen, spelregels en opdrachten volgen binnenkort!

Wij brengen het feest ook bij u thuis!

U kunt natuurijk uw feest of partij bij ons komen vieren, maar wist u dat wij volledige overheerlijke buffetten ook bij u op locatie komen bezorgen? Of het nu gaat om een echt Hollands stamppotbuffet, een gezellig tapas-buffet of een speciaal voor u op maat gemaakt buffet. Wij zorgen er met liefde voor. Neem voor meer informatie en mogelijkheden gerust contact met ons op.

nieuws ons noabershoes

Social Media

Nieuws

Concert | Schipper & Bemanning

Deze stevige bluesrockformatie komt op zaterdag 19 oktober het dak eraf spelen! Zorg dat je dit niet mist want de kans dat je Kees Schipper tegelijkertijd met Bert Heerink en andere topmuzikanten op het podium aantreft is uniek!

Koor 4Fun & Schnitzelbuffet

Heb jij zin in een zondagmiddag vol gezelligheid? Kom dan naar het optreden van 4Fun op zondag 20 oktober om 15.00 uur. De entree is geheel gratis! Na afloop kun je als je wilt, genieten van een overheerlijk schnitzelbuffet (€9,50 p/p).

Ik Hou van Holland | Limited Edition

Ik Hou van Holland

Dit feest heb je nog niet eerder  gevierd! Een avond vol hilariteit, gezonde rivaliteit en gezelligheid! Noteer de datum 16 November in je agenda en trommel je vrienden, familie of collega’s alvast op. Binnenkort start de online inschrijving. Er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus wees er vlot bij.