11 Rondes

Er worden maarliefst 11 rondes gespeeld.

Kosten

Deelname kost €5,- per team. Na betaling bij binnenkomst ontvang je alle benodigdheden.

Bedenktijd

Er geldt een bedenk- en overlegtijd van 30 sec. per vraag.

Hulplijnen

Het gebruik van mobiele telefoons en andere hulpmiddelen is verboden.

Teams

Je team mag uit minimaal twee en maximaal vijf personen bestaan.

Aanmelden

Zorg dat je je team tijdig aanmeldt via deze website! Geef bij je aanmelding meteen je teamnaam en teamcaptain aan. Zo ben je verzekerd van deelname!

Winnaars

Het team met de meeste punten en het meest creatieve team winnen.

Mascotte

In deze speciale editie kun je je mascotte als verdubbelaar inzetten. Geen mascotte = geen verdubbelaar. Jullie mascotte moet op tafel passen.

Pubquiz Ons Noabershoes

Na een aantal geslaagde pubquizzen van Mr. Bright’s Quiz Night is het 26 januari tijd voor een eerste special edition van deze supergezellige avonden. Een quiz zoals nooit tevoren met uiteenlopende thema’s in iedere ronde.

Het quizteam is al weken druk doende met het samenstellen van de vragen en vragenrondes. Met niet minder dan 11 vragenrondes belooft het een spannende avond vol humor, braintainment, hilariteit en gezelligheid te worden.

Special Edition

In deze editie worden alle vragen en opdrachten door het quizteam zelf samengesteld. Hierdoor heeft elke vragenronde een eigen thema. 

Na de introductieronde overleggen de teams in welke ronde zij hun mascotte (verdubbelaar) willen inzetten. De punten uit de ronde waarin de mascotte is ingezet tellen maarliefst dubbel!

Natuurlijk is er ook aandacht voor creativiteit. Behalve een teamnaam, bepaalt de team-mascotte nu ook mede welk team de creativiteitsprijs wint.

Pubquiz Ons Noabershoes afbeelding
Pubquiz Westerwolde

Pubquiz Westerwolde

In de Pubquiz Ons Noabershoes Special Edition is er ook veel aandacht voor de regio Westerwolde. Een aantal vragenrondes zijn zelfs geheel aan de regio gewijd. 

Zowel op kennis als muzikaal gebied zullen we onze regio onder de loep nemen.

Team voor Pubquiz Ons Noabershoes aanmelden

Sorry, je bent te laat!

Wat leuk dat je mee wilt doen aan de quiz. Helaas is de quiz inmiddels al helemaal volgeboekt en kun je je niet meer aanmelden. Andere teams zijn je net een slag voor geweest. 

Wil je er een volgende editie zeker bij zijn? Zorg er dan voor dat je ons op Facebook volgt zodat je je, wanneer er weer een volgende quiz georganiseerd wordt, meteen kunt inschrijven.

Pubquiz Ons Noabershoes Uitverkocht