Winnaars

Voor de winnaars van de diverse spellen liggen er, naast eeuwige roem en oneindig veel eer, leuke kleine presentjes klaar. We spelen niet met het mes op tafel, maar winnen is natuurlijk altijd leuker dan verliezen toch?

Betaalbaar

Voor slechts €7,50 kun je onbeperkt deelnemen aan alle gezelschapsspellen en eet je lekker mee. Alleen de drankjes die je drinkt reken je aan het eind van de spelletjesdag nog extra af.

Keuze

Maak een keuze uit één of meerdere gezelschapsspellen en beleef een 'ouderwets' gezellige middag en avond vol spanning en hilariteit. Na het eten spelen we samen "Ik Hou Van Holland"!

Aanmelden Spelletjesmiddag

Programma

Let op: het programma hieronder is een voorlopig programma. Er kunnen nog wijzigingen volgen.

  • 13.30 uur: Inloop
  • 14.00 uur: Aanvang Spellenrondes
  • 17.30 uur: Samen eten
  • 18.30: Ik Hou Van Holland
Femmie's Gezellie Spellies Monopoly Valsspelerseditie

Spelregels Spelletjesmiddag

Hieronder vindt je een overzicht van de spelregels van een aantal spellen die je kunt spelen tijdens Femmie’s Gezellie Spellies. De komende weken zullen we zoveel mogelijk spelregels online proberen te zetten.

Monopoly Valsspelers Editie

HET SPEL IN HET KORT

Speel vals om snel vooruit te komen – en probeer andere spelers te betrappen op vals spel – terwijl je vakjes koopt, huur int en heel veel geld verdient!

Maar HO EVEN! Je mag niet liegen en bedriegen wanneer je maar wilt.  De verschillende kaarten vertellen je wanneer en hoe je vals mag spelen. Alle andere vormen van vals spel zijn verboden.