Huidige opdracht Waist doe 't?

Waist doe 't #1

Opdracht:

  1. welk geluid hoor je?
  2. hoeveel eikels en hoeveel kastanjes zitten er volgens jou in de pot?

Vind jij het prettig om dingen in het echt te aanschouwen? In de speciale Waist doe ‘t pot in het dorpshuis vindt je de glazen pot met kastanjes en eikels. Ook kun je daar via en tablet het geluid zo vaak je wilt afspelen en beluisteren!

Dagen
Uren
Minuten
Secondes
De einddatum van de huidige opdracht is zojuist verstreken. De jury bekijkt op dit moment of er een juist antwoord tussen de inzendingen zit EN of er reeds voldoende geld in de pot zit. Is dat beide het geval? Dan weet je nog deze week de winnaar!!! Is dat nog niet het geval? Dan komt de opdracht wederom online te staan!

Hoe werkt Waist doe 't?

Kijk en luister

Zowel online als in het dorpshuis kun je de opdracht van Waist doe 't zo vaak als je wilt bekijken of beluisteren. In het dorpshuis/eetcafé is een speciale tablet waarop je de huidige opdracht non-stop kunt bekijken en beluisteren.

Antwoordformulier

Koop voor €5,- een antwoordformulier aan de bar en vul deze helemaal in. Gooi deze samen met je inleg in de speciale Waist doe 't pot. Je mag zo veel antwoordformulieren kopen als je wilt. Weet jij het antwoord heel zeker? Met meerdere antwoordformulieren vergroot je je winkans!

Afwachten en winnen

Nu is het duimen geblazen! Zodra de einddatum is bereikt, er minimaal 1 juist antwoord op het geluid aanwezig is EN er voldoende geld in de pot zit wordt er een winnaar bekend gemaakt. Alle deelnemers ontvangen per mail een bericht hierover.

Waist doe 't is het vervolg op de Zoaterdoagse Weddenschappen van vorig seizoen. In de nieuwe opzet is het nog makkelijker om de huidige opdracht te kunnen bekijken en beluisteren en is winnen nog leuker geworden! Voordat er een winnaar bekend wordt gemaakt moet er minimaal €100,- inleg in de pot zitten. Dit betekent dat de winnaar dus altijd €100,- of meer wint en het dus zeker de moeite waard is om mee te doen. Wij wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe quiz Waist doe 't en zien jullie antwoorden graag tegemoet. Succes allemaal en tot ziens!

Else en Karin